Santa & Cole

Santa & Cole is een klein, onafhankelijk designbedrijf gevestigd in het mooie Belloch bij Barcelona. Sinds de opstart van het bedrijf in 1985 doen zij aan “editing”. Dit wil zeggen dat ze reeds bestaande ontwerpen op punt stellen om te lanceren naar het grote publiek voor alledaags gebruik. Wat een boekuitgeverij doet met verhalen, doen zij met designobjecten.

Santa & Cole zal steeds met een gedreven passie en oog voor kwaliteit objecten selecteren die zich differentiëren. Hierdoor hebben zij door de jaren heen een herkenbare verlichtingscollectie gevormd die soms willekeurig lijkt maar toch zijn geheel terugvindt in één gemeenschappelijke filosofie: ‘not accumulating but rather selecting, not delighting in quantity but rather in quality, not to show but rather to share.’

Santa & Cole streeft ernaar duurzame producten te maken van hoogstaande kwaliteit die door één enkele aanraking een mensenleven doet verrijken. De verlichting van Santa & Cole staat bekend om zijn ingetogen aanwezigheid, tijdloze vorm, functionaliteit en eerlijke materialen.

Talking Objects is exclusief agent voor Santa & Cole in België en Luxemburg.

 

Vind Santa & Cole in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Santa & Cole kan terugvinden.