Over Talking Objects

Pieter en Pieter-Jan. Jeugdvrienden, buren en collega’s met een gedeelde passie voor design. De perfecte voedingsbodem voor de start van Talking Objects; een agentschap gespecialiseerd in de vertegenwoordiging van interieur design in de BENELUX markt.

 

Onder de drijvende kracht van Pieter en Pieter-Jan groeide Talking Objects uit tot een agentschap dat vandaag de dag 6 merken telt en goed vertegenwoordigd is in België, Nederland en Luxemburg.

 

Talking Objects is zowel actief op de retailmarkt als de projectmarkt. Wij vormen de schakel tussen onze merken en de retailers, verdelers, (interieur) architecten en andere professionele partijen.

 

Wij treden op als exclusieve agent voor volgende merken: 101CPH (BELUX), New Works (BENELUX), NORR11 (BELUX), Prostoria (NL), Santa & Cole (BELUX), valerie_objects (BENELUX).

Hoe gaan wij te werk?

De merken die wij vertegenwoordigen zijn zorgvuldig uitgekozen. We volgen onze eigen intuïtie en gaan voor producten met een unieke uitstraling. We zijn steeds opzoek naar merken die onze nieuwsgierigheid prikkelen. Merken met uitgesproken ontwerpen en gemaakt met de grootste integriteit; merken met een vernieuwende benadering van een uniek verhaal.

 

Ze zijn allen verenigd door volgende kernwaarden: verfijnd, tijdloos, eigentijds, experimenteel en ambitieus.

 

In een sterk veranderde retailmarkt proberen we met Talking Objects een adviserende rol op te nemen om onze retailers te helpen bij het nemen van de juiste aankoopbeslissing. Met onze expertise en productkennis functioneren we daarnaast als ideale partner voor onze verdelers en (interieur) architecten in allerhande uiteenlopende projecten. Dit allemaal met als einddoel een duurzame samenwerking en relatie op te bouwen.