NORR11

NORR11 is een Deens design merk dat werd opgericht in 2011. Hun naam is een rechtstreekse verwijzing naar de Scandinavische design geschiedenis als ook de dag waarop het allemaal begon voor hen, 11 november 2011.

Het merk staat bekend om het creëren van tijdloze, innovatieve stukken die de grenzen tussen verschillende tijdperken, culturen en materialen vervagen. Met een focus op vorm, functie en comfort zijn de ontwerpen van NORR11 sculpturaal, gedurfd en verfijnd. Met het oog op duurzaamheid, worden de ontwerpen gemaakt van authentieke materialen. De in-house designstudio, geleid door oprichter Tommy Hyldahl en hoofdontwerper Kristian Sofus Hansen,focust op architecturale precisie en baanbrekende innovatie. Hun ontwerpproces wordt gedreven door nieuwsgierigheid en streeft ernaar om conventionele normen uit te dagen, terwijl comfort en functionaliteit de esthetische fundering vormen. NORR11 verzekert een 360-graden designperspectief, zodat hun meubels visueel aantrekkelijk zijn vanuit alle hoeken.

Het merk combineert verschillende designinvloeden van over de hele wereld en is in het bijzonder geïnspireerd door de Japanse designprincipes en de Wabi Sabi filosofie. NORR11 creëert stukken met attitude en relevantie, die de brug slaan tussen klassiek en modern design.

Talking Objects is exclusief agent voor NORR11 in België en Luxemburg.

Vind NORR11 in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je NORR11 kan terugvinden.