101 CPH

101 Copenhagen, opgericht in 2017, is een Deens designmerk dat zich richt op het vervaardigen van meubels, verlichting en accessoires met een tijdloos en modern design.
Het merk wordt gedreven door een passie voor materialen, texturen, organische vormen en kleuren en biedt klassiekers en must-have nieuwigheden voor zowel Scandinavische als internationale interieurliefhebbers. De ontwerpen zijn geworteld in Scandinavische tradities, verrijkt door Japanse minimalistische esthetiek, en kenmerken zich door een dynamische benadering en vrijheid van expressie.
De oprichters, Tommy Hyldahl en Kristian Sofus Hansen, combineren hun ervaringen uit de modeindustrie, kunstonderwijs en reizen in Japan, wat resulteert in minimalistische, sculpturale en conceptuele ontwerpen. Nicolaj Nøddesbo, de derde ontwerper met een achtergrond als architect, staat in voor innovatieve lichtoplossingen en tijdloze nieuwigheden, met een focus op materiaal, tastbaarheid en ruimtelijkheid.
101 Copenhagen staat voor een gecureerde selectie van tastbare, opvallende objecten die samen een unieke collectie vormen.

Talking Objects is exclusief agent voor 101CPH in België en Luxemburg.

Download

Vind 101 CPH in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je 101 CPH kan terugvinden.