Geslaagde make-over bij restaurant La table de Maxime

In het zuiden van België, ergens diep in het prachtige natuurgebied dat de Ardennen heet, ligt het kleine pittoreske dorpje Paliseul. The middle of nowhere zou je denken en toch vind je daar een verborgen parel met één van de zeldzamere tweesterrenrestaurants dat België telt. Chef Maxime Collard verwelkomt u in een volledig gerenoveerde oude dorpswoning.

Na enkele jaren besloot Collard dat het tijd was voor een frisse wind doorheen het interieur te laten waaien.  Hij koos daarbij ondermeer voor de Covent Chairs van New Works in de Remix stof van Kvadrat. De Covent Chair biedt met zijn rechtere rug, zacht zitvlak en armleuningen het ideale zitcomfort voor een dagje hoogstaand culinair genot. Het design van de Covent Chair kan men omschrijven als modern en warm wat de stoel perfect doet blenden met de andere meubelstukken in het vernieuwde kader van deze Ardeense zaak.

Wij willen La table de Maxime van harte feliciteren met hun vernieuwde zaak en danken onze partner Artiosi voor de vlotte en aangename samenwerking.