Pikaplant

Pikaplant is een Nederlands designlabel dat producten ontwerpt voor zowel planten liefhebbers als ook de minder groene vingers onder ons. Het werd opgericht in 2014 door twee industrieel ingenieurs met een passie voor productontwikkeling en een visie voor een groener leven. Daniël en Joost zorgen met Pikaplant ervoor dat iedereen planten kan verzorgen. De rode draad in al hun ontwerpen is om het plant-houden zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken.

Pikaplant ontwerpt producten met de natuur als uitgangspunt. De Pikaplant Jar is een planten ecosysteem gebaseerd op het idee van een gesloten terrarium. Pikaplant One is een slimme plantenkast die je planten automatisch water geven. En de Pikaplant Tableau is een bewateringssysteem voor zowel kamerplanten als kruiden.

Een groene omgeving maakt de mens creatiever, productiever en minder gestrest. Interieurbeplanting verbetert de luchtvochtigheid en helpt de lucht te zuiveren van schadelijke stoffen. Contact met de natuur is een basisbehoefte en daar probeert Pikaplant zijn steentje aan bij te dragen voor iedereen.

Talking Objects is exclusief agent voor Pikaplant in België en Nederland.

Vind Pikaplant in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Pikaplant kan terugvinden.