Pikaplant Tableau black
Pikaplant Jar Palm
Pikaplant One
Pikaplant Jar Coffea

Pikaplant

Pikaplant is een internationaal veelgeprezen design label dat huiswaren uitvindt, ontwerpt, produceert en verkoopt. Opgericht in 2014 door twee industrieel ingenieurs met een passie voor productontwikkeling en een visie voor een groener leven.
Joost en Daniël merkten op dat we allemaal van planten houden, maar dat het makkelijker gezegd dan gedaan is om ze ook in leven te houden. We gaan op reis, we vergeten ze te wateren of we bewateren ze te veel. Ook uit onderzoek bleek dat de incompetentie van het wateren van planten de nummer één barrière is om ze in huis te halen.
De rode draad in al de producten van Pikaplant is dan ook om het planthouden zo makkelijk mogelijk te maken zodat iedereen het kan. Deze achterliggende visie gecombineerd met smaakvol design maakt hun producten zo uitzonderlijk.

We aim to be the greenest design label in the world. Our motto? Happy plants, minimal effort.
Daniel and Joost, founders of Pikaplant

Ook bij Talking Objects merkten we de gedrevenheid en ambitie van deze twee heren op. Met een crowdfunding project in het zicht voor de creatie van de “Tableau“ en de vele uitstekende reacties op hun bestseller “the Jar“ ziet de toekomst er enkel positief uit.
Heeft u een winkel of webshop en bent u geïnteresseerd in de producten van Pikaplant? Neem dan gerust even contact op.

Vind Pikaplant in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Pikaplant kan terugvinden.