Christina Lundsteen

Christina Lundsteen is een Deense ontwerpster met een uniek gevoel voor kleuren. Het liefst wil ze dat we ons huis decoreren met kleuren waarvan we houden en die ons gelukkig maken. Eigenlijk probeert Christina Lundsteen iedereen uit te dagen om zijn grenzen te verleggen in het mengen van kleuren en creëren van vernieuwende samenstellingen.

Christina heeft een achtergrond in de Deense fashionindustrie en staat bekend om haar oog voor detail. Haar passie voor vakmanschap en traditionele technieken vind je dan ook onmiddellijk terug in al haar producten.

De kussens die ze produceert zijn allemaal “made to order” en handgemaakt in Denemarken. Alle textielwaren zijn van Europese afkomst. Bovendien gebruikt Christina Lundsteen enkel diervriendelijke en antibacteriële materialen als vulling voor haar kussens.

Sinds de oprichting van het bedrijf, zijn de collecties jaar na jaar blijven uitbreiden. Vandaag biedt Christina Lundsteen maar liefst meer dan 100 verschillende stijlen en kleuren aan, en ook een aparte kindercollectie. En het ziet er niet naar uit dat ze het hierbij zal laten.

Met mijn eigen ogen heb ik de passie van Christina mogen waarnemen tijdens een bezoek aan haar atelier, waar ze zelf nog ieder kussen nakijkt en afwerkt voordat deze naar de winkels verzonden worden.

Sinds begin maart 2016 kunnen wij met trots zeggen dat wij als exclusief agent voor de Benelux mogen opereren voor dit label.

Heeft u een winkel of webshop en bent u geïnteresseerd in de producten van Christina Lundsteen? Neem dan gerust even contact op.

Vind Christina Lundsteen in jouw buurt

Ontdek waar in je buurt je Christina Lundsteen kan terugvinden.